Body template. Found 1 unmatched 'End'. They are: <p class="c4"><span class="c7"><<END>></span></p>

Can’t seem to get this workflow to run :frowning:

Report ‘E9 - Renewal Date M-6’ action ‘Remins’ Body template. Found 1 unmatched ‘End’. They are:

<<[Valid Until]>><>

Checked for spaces. Tried <> on its own line. Tested ORDERBY epression in a virtual column. Get this same error on another almost identical template file

Make sure there are no line breaks within the <<Start>> tag, That’s the only suggestion I have. :frowning:

1 Like

Hi Simon,
I every case I of this so far, there has been a line break somewhere in the midst of the statement. That introduces a <P> HTML element which throws off the parser.

2 Likes

So strangley I got a call from the user this morning saying they couldn’t get the App to run. I got in fine on both browser and App. After clearing temp file and the tablets, everything was fine.

Strangley the issue with the template expression from friday, despite changing nothing, has now disapeered. Any Appsheet updates done around that time?

1 Like

I know this is not much help but I think I ran into something similar last week while testing a template. The error dissapeared after a few tests.

1 Like

Hi Simon,
I do not believe we deployed over the long weekend.

1 Like

Seems to be a formating bug in the workflow conversion. To ‘fix’ this I found a template with a table that was working fine. I copied just the table in google docs, cut & pasted in the start expression, deleted the old table, then it started working. hmmm…