New Bug Encountered: The service is unavailable

Getting this Error Message in the Editor:
image

And:
“The AppSheet servers seem to be busy today. Please try waiting a moment and refreshing the page.”

Before that. loading took a long time.

I’m in Germany.

1 Like

<!DOCTYPE html> <!--[if lt IE 7]> <html class="no-js ie6 oldie" lang="en-US"> <![endif]--> <!--[if IE 7]> <html class="no-js ie7 oldie" lang="en-US"> <![endif]--> <!--[if IE 8]> <html class="no-js ie8 oldie" lang="en-US"> <![endif]--> <!--[if gt IE 8]><!--> <html class="no-js" lang="en-US"> <!--<![endif]--> <head> <title>www.appsheet.com | 520: Web server is returning an unknown error</title> <meta charset="UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=Edge,chrome=1" /> <meta name="robots" content="noindex, nofollow" /> <meta name="viewport" content="width=device-width,initial-scale=1,maximum-scale=1" /> <link rel="stylesheet" id="cf_styles-css" href="/cdn-cgi/styles/cf.errors.css" type="text/css" media="screen,projection" /> <!--[if lt IE 9]><link rel="stylesheet" id='cf_styles-ie-css' href="/cdn-cgi/styles/cf.errors.ie.css" type="text/css" media="screen,projection" /><![endif]--> <style type="text/

I’m using Google Chrome.

Same in Spain…

Same Problem here in South Africa …

Similar Issues in UK.

Thanks for this info, we are investigating the possible reason.

Up and Running in South Africa - Thanks

We are experiencing some issues with our EU servers and are rerouting traffic through US servers. Your apps should now be running. Let us know if that’s not the case.

Thanks, now running again :ok_hand: