Option Data -> Tables - "View Source"button displaying same behavior as "View Data" button

For some reason, when I tap on the “View Source” option in the Data -> Tables pane for any table, it takes me to the same behavior as “View Data” option instead of taking to the back end data souce. This happens for apps where I am the app owner as well. “View Source” just displays the HTML view of the table data.

Is anyone else experiencing this? I logged out and logged in again to the editor ,but the behavior persists.

2 Likes

@Suvrutt_Gurjar
I will check and get back to you.

Just checked and yes it seems to be working wrongly… at least from one account.

EDIT: Seems to be broken for all accounts.

@Suvrutt_Gurjar @Aleksi Yip broken here too.

1 Like

Issue reported and we will check what is causing this. Thanks @Suvrutt_Gurjar

3 Likes

Thank you @Aleksi and @Lynn. Appreciate your help.

1 Like

Me to same issue until now.

1 Like

Yes. It is broken.

1 Like

We have found the reason and if everything goes well, fix is coming on Monday when we deploy again.

6 Likes

Thank you @Aleksi for the update.

Yes, same issue please fix I use all the time. Thanks.

Hi @Aleksi,

Thank you. Today I checked just a while ago and the issue seems to have been resolved for me.

Hi @Daniel_Tanguay1: Please note. My testing showed the issue is resolved now. You may wish to recheck at your end.

I experiment the trouble too . Thanks for your answer
Etienne

It should be fixed already. If it doesn’t work for you, please try to refresh the browser.

1 Like